Skicka julblommor med bud

Önska God Jul med ett blomsterbud

Juldekoration i röd kruka med rosor, germini, skimmia, ilex och kottar och guldkulor. Dekorationen ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.

Flowerhouse florister är skickliga på att arrangera vackra blomsterdekorationer. “Merry X-mas” heter dekorationen på bilden. En julig liten julgrupp, med rosor, germini, skimmia, ilex, kottar och guldkulor. Skicka juldekorationen med ett bud från Flowerhouse och önska God Jul!

beställ julblommorna direkt på nätet

Tre bra val för dig som vill skicka julblommor med bud:

Flowerhouse, Interflora och Euroflorist

(obs: hos Euroflorist får du 10 % rabatt med rabattkoden TDEUROFLORIST10)

Några utvalda bildexempel på julbuketter, julgrupper och juldekorationer hos ovanstående blomsterförmedlingar:

Bukett med röda amaryllis, röda ilexbär, kanelstänglar, tallris och svarta dekorationspinnar. Blommorna ingår i Flowerhouse sortiment av julblommor.

Amaryllisen är en av våra mest populära julblommor. Den fina buketten här består av röda amaryllis, röda ilexbär, kanelstänglar, tallris och svarta dekorationspinnar. Blommorna ingår i Flowerhouse sortiment av julblommor. Gör någon glad till jul – skicka ett blomsterbud!

Julbukett med röda rosor och blandade blommor i rött tillsammans med grönt. Julgruppen ingår i Euroflorists sortiment av julblommor.

Julbuketten “Hjärtlig” från Euroflorist utrstålar verkligen JUL! Röda rosor, röda amaryllis och blandade blommor och grönt skapar en härlig julfeeling. Vill du skicka den här julbuketten till någon i jul? Beställ julblommorna online i Euroflorists e-butik! Obs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig  10 % rabatt på ditt köp (gäller t o m 31 december)

Röda julstjärnor i vita krukor. Välj att skicka en eller två st julstjärnor - beställ dem online hos Interflora.

Röda julstjärnor tillhör julpyntningen. Hos Interflora kan du välja att skicka en eller två stycken röda julstjärnor. Beställ julblommorna direkt på nätet i Interfloras egen onlineshop!

Juldekoration i glasvas, med vit hyacint. Rött band är knutet runt glasvasen. En söt juldekoration från Flowerhouse.

Det är så mycket enklare idag att skicka blommor, när man kan beställa dem direkt på nätet. “Fröken Hyacint” är en söt juldekoration i en glasvas, med en vit hyacint i mitten. Skicka juldekorationen med ett blombud från Flowerhouse och gör någon riktigt juleglad!

Skicka julblommor med bud från Euroflorist. Här, en bukett med amaryllis och blandade blommor i vinterns färger. Vacker!

“Festlig amaryllis” är en fantastisk julbukett med amaryllis och blandade blommor i vinterfärger. Buketten passar lika bra till jul som till nyår, eller närhelst under vintermånaderna. Julbuketten ingår i Euroflorists utbud av julblommorObs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig  10 % rabatt på ditt köp (gäller t o m 31 december)

Grön rumsgran i terrakottakruka. Skicka granen med ett blombud från Interflora och önska God Jul!

Om du vill kan du välja att skicka en krukväxt istället för blommor till jul. Hos Interflora finns en grön rumsgran i en terrakottafärgad kruka. Granen blir en jättefin julklapp! Beställ ett blomsterbud direkt i Interfloras e-shop!

Juldekoration i vit skål, med vit julstjärna och gröna, blandade växter +vit juldekoration. Julgruppen utstrålar VINTER. Skicka blommorna med ett bud från Euroflorist och önska God Jul!

“Vintervit” är en stämningsfull vintergrupp i ljusa vinterfärger (vitt och grönt). Julgruppen passar hela vintern. Det är busenkelt att beställa ett blomsterbud idag när det kan göras direkt framför datorn. Spana in alla härliga julgrupper, julbuketter och juldekorationer i Euroflorists onlinebutik och välj ut din favoritObs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig  10 % rabatt på ditt köp (gäller t o m 31 december)

"Julkram", en stämningsfull julbukett med rosor, nejlikor, santini, bupleurum, tallris, eucalyptus och röda julkulor.

“Julkram”, en stämningsfull julbukett med rosor, nejlikor, santini, bupleurum, tallris, eucalyptus och röda julkulor. Blommorna finns att beställa online i Flowerhouse e-butik.

Plantering med röda jultupaner, röda bär och julpunt i liten terrakottafärgad kruka. En ursöt juldekoration från Euroflorist.

Låt en söt julplantering med röda jultulpaner och julpynt förmedla din julhälsning! Arrangemanget finns att beställa som blomsterbud hos Euroflorist, en av de absolut största blomsterförmedlingarna på nätet. Välj mellan tre olika storlekar. Obs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig  10 % rabatt på ditt köp (gäller t o m 31 december)

Julgrupp med röda amaryllis, röda minijulstjärnor, kanelstänger och kottar. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Interflora - beställ snabbt och enkelt online.

“Julgrupp i juletid” är en exklusiv juldekoration, med röda, ståtliga amaryllis. Röda minijulstjärnor, kottar och kanelstänger längst ner i skålen som bas. Superfin! Önska God Jul med en julgrupp från Interflora – beställ den snabbt och smidigt på nätet!

Glasvas med röda amaryllis. Röda bär och julpynt i basen som dekoration. Supertjusig! Juldekorationen finns att beställa som blomsterbud i Euroflorists e-butik.

Majestätiska röda amaryllis i glasvas, med julpynt och röda bär som dekoration. Ett jularrangemang från Euroflorist. Obs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig  10 % rabatt på ditt köp (gäller t o m 31 december)

Rund skål, med röda minijulstjärnor, mossa och stora röda julgranskulor. Plus en ask chokladpraliner. Skicka blommorna med ett blomsterbud från Flowerhouse och önska God Jul!

Låt en julgrupp med röda minijulstjärnor, mossa och stora röda julgranskulor förmedla din julhälsning! Extra lyxigt blir det om du väljer att bifoga en ask med läckra chokladpraliner! Blommor och choklad = en perfekt julklapp som garanterat kommer att göra mottagaren glad. Skicka gåvosetet med ett blombud från Flowerhouse – beställ direkt på nätet.

Julbukett med röda jultulpaner, eucalyptus och mjuktall. Önska God Jul med ett fång tulpaner från Interflora!

Att få ett fång röda jultulpaner till jul är lyx! Det känns nykommet med en frasig tulpanbukett. Blommorna skänker en liten föraning om att våren trots allt inte är jättelångt borta…. Tulpanerna på bilden hittar du bland Interfloras julblommor.

Julgrupp hyacinter, julstjärnor, nobilis, kottar och kanelstänger. Julgruppen finns att beställa online hos Interflora.

Om du väljer att skicka julgruppen “Utan Gränser” kommer totalt 30 kr att gå till organisationen Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbetet (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Julgruppen består av hyacinter, julstjärnor, nobilis, kottar och kanelstänger. Du hittar julgruppen bland Interfloras julblommor.

 

Det finns många fler stämningsfulla julblommor i blomsterförmedlingarnas egna onlinebutiker:

Julblommor hos Flowerhouse

Julblommor hos Interflora

Julblommor hos Euroflorist