INTERFLORA

Blomsterbud från Interflora

Beställ blommor på nätet

Till Interfloras webbutik

Förmedlingsavgift:

99 kr för blomsterbud direkt hem till mottagaren,
både inom Sverige och till utlandet
99 kr för chokladbud inom Sverige (skickas per post)

 

Bukett med blandade blommor i olika glada färger.

Hos Interflora hittar du mängder av blombuketter, med blommor i alla möjliga färger och sorter. Den här fina buketten heter kort och gott “Färgglad bukett”. Skicka den med ett bud från Interflora och överraska dina nära och kära!

 

Interflora är ett gammalt anrikt blomsterföretag. De startade sin verksamhet med blomsterförmedling år 1923, då Interflora AB grundades. Man kan nog säga att de med all sin erfarenhet och kunskap kan sin sak!

E-handelförsäljningen av blomsterbud kom igång år 1995. Det finns idag drygt 730 st blomsterbutiker runt om i Sverige som är anknutna till Interfloras förmedlingstjänst för blombud. En del av butikerna är Interfloras egna, Interflora Fresh-affärerna. Där hittar du många vackra blombuketter, krukväxter, blomstergrupper m m.

Interfloras hemsida är riktigt inspirerande, med fina bilder på alla produkter. Förutom blommor kan du beställa chokladpresenter i webbshoppen. Under kategorin Choklad finns några väl utvalda presentaskar med läcker choklad. Observera att de chokladgåvor som finns under denna kategori skickas per post och inte med ett traditionellt blomsterbud. Dock finns det en hel del blombuketter och blomsterdekorationer som, förutom själva blommorna, även innehåller en strut choklad eller någon annan present, t ex en söt liten nalle. Väljer du en sådan blomma skickas den med ett vanligt blombud direkt hem till mottagarens dörr.

I produktutbudet finns blommor för alla typer av högtider och helger; blommor till Jul, Alla Hjärtans Dag, Påsk, Examen, Studenten, Midsommar, Halloween, Alla Helgons Dag…. Oavsett vilken anledning du har att uppmärksamma någon med en blomma finns det alternativ; födelsedagsblommor, krya-på-dig-blommor, tack-för-hjälpen-blommor, kondoleansblommor, dopblommor, begravningsblommor, bröllopsblommor med mera, med mera!

Interflora levererar blomsterbud alla dagar i veckan, förutom på söndagar. Det finns dock undantag då blommor skickas ut även under en söndag, t ex om Alla Hjärtans Dag infaller på en söndag, eller på Mors Dag, som alltid firas på en söndag. Läs leveransvillkoren noggrant och håll dig uppdaterad om vilka deadlines som gäller för garanterad leverans en speciell dag.

Kundtjänsten är öppen på följande tider:

Måndag – fredag: 08.30 – 17.00
Lördag: 08.30 – 13.00

Vi reserverar oss för eventuella förändringar vad gäller öppettider o dyl.

Hos Interflora hittar du alltid vackra, fräscha blommor. Det är enkelt att beställa ett blomsterbud direkt på nätet i deras webbutik.

Skicka ett blomsterbud från Interflora – det blir garanterat en glad överraskning för mottagaren!

 

Skicka blommor med blomsterbud