Begravningshjärtan

Begravningsdekorationer

formade som vackra hjärtan

Begravningshjärta med röda rosor. Kant av grön murgröna. Beställ hjärtat online hos Flowerhouse och skicka det med ett blombud direkt till aktuell begravning.

Ett vackert hjärta med röda rosor, kantade av  mörkgrön murgröna. Begravningshjärtat finns att beställa hos Flowerhouse, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet. Begravningsband i passande färg med din hälsning finns att beställa som tillval.

leverans direkt till begravningen

Bra val när du ska beställa ett begravningshjärta:

Flowerhouse

Budavgift 99 kr för blomsterbud inom Sverige hos alla tre


Kampanj:
om du väljer att skicka blommor via Euroflorist får du
10 % rabatt med rabattkod TDEUROFLORIST10
Gäller t o m 31/12 -19.
-> se Euroflorists utbud av begravningsblommor här!


Hos Flowerhouse finns mängder av vackra begravningsdekorationer, bl a blomsterarrangemang formade som hjärtan.

Tänk på att det tar längre tid att arrangera och binda ihop en begravningshjärta än andra blomsterarrangemang. För att floristen ska hinna arrangera din beställning så att din krans levereras i tid är det därför bäst att beställa den i god tid innan aktuell begravning. Uppgifter som behövs är den avlidnes namn, aktuell kyrka/kapell eller annan plats för begravningen samt datum, tidpunkt och ort.

Några utvalda bildexempel på begravningshjärtan från Flowerhouse:
(reservation: bilderna nedan är exempel på hur din begravningsdekoration kan komma att se ut.
Om aktuell blomsterhandel saknar någon viss blomsort,
kan denna komma att bytas ut mot en annan säsongsblomma.
Ambitionen är alltid att sorgdekorationen ska bli så lik
den produkt du ser på bilden som är möjligt. Det brukar bli bra!)

 

Begravningshjärta med ljusgula avalancherosor, med en inramning av murgröna. Finns att beställa hos Flowerhouse.

“För alltid din”, ett stilfullt hjärta som säger allt. Begravningshjärtat består av ljusgula avalancherosor, vackert inramade av grön murgröna. Vill du välja de här blommorna? De finns att beställa som blombud på flowerhouse.se. Begravningsband i passande färg med din hälsning finns att beställa som tillval.

Begravningshjärta med blommor i lila och rosa. Blomsorter kan variera beroende på säsong och tillgänglighet. Skicka begravningsdekorationen direkt till aktuell begravning med ett blomsterbud från Flowerhouse - beställ enkelt direkt online.

“Godhjärtad” är en fantastisk sorgdekoration, formad som ett hjärta. Till arrangemanget användes säsongsblommor i lila och rosa färgtoner (blomsorter varierar beroende på aktuell säsong och tillgänglighet). Begravningshjärtat hittar du hos Flowerhouse. Begravningsband i passande färg med din hälsning finns att beställa som tillval.

Begravningsdekoration i form av ett öppet hjärta, med lila, gammelrosa och cerice rosor, ljusrosa prärieklocka, blå hortensia, rosa stjärnflocka, murgröna. Skicka det med ett blombud från Flowerhouse direkt till aktuell begravning.

Sorgdekoration i form av ett öppet hjärta. Den lokale floristen använder sig av lila, gammelrosa och cerice rosor, ljusrosa prärieklocka, blå hortensia, rosa stjärnflocka och murgröna till hjärtat. Superfint! Sorgdekorationen kan du skicka direkt till aktuell begravning med ett blomsterbud från Flowerhouse.  Begravningsband i passande färg med din hälsning finns att beställa som tillval.

Öppet begravningshjärta, med Rosor, germini, eustoma, grön skimmia, vit stjärnflocka och grönt. Blommor i gult och aprikost lyser som solen. Hjärtat hittar du hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.

“Solsken” är ett fantastiskt vackert begravningshjärta, med rosor, germini, eustoma, grön skimmia, vit stjärnflocka och grönt. De gula och aprikosfärgade blommorna skiner som solen. Begravningsband i passande färg med din hälsning finns att beställa som tillval. Hjärtat ingår i Flowerhouse utbud av begravningshjärtan.

Sorgdekoration i form av ett öppet hjärta, med blandade blommor i cerise och rosa samt murgröna. Skicka blommorna med ett bud från Flowerhouse direkt till aktuell begravning - beställ enkelt på nätet.

“Saknad”, ett stilfullt öppet begravningshjärta med blommor i cerise och rosa färgtoner, kantade av vacker murgröna. Begravningsband i passande färg med din hälsning finns att beställa som tillval. Sorgdekorationen finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse.

 

 

Se alla fina begravningshjärtan hos Flowerhouse här!

 

Fler begravningsblommor:

Begravningsbuketter
Begravningskransar
Begravningsdekorationer