Begravningskransar

Beställ en begravningskrans online

för leverans direkt till begravningen

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på begravningskransar hos:

Florister i Sverige

Euroflorist och Interflora


 

Begravningskrans ur Euroflorists sortiment av begravningsblommor; med kallor, rosor, hortensia och gröna blad.
”Unik begravningskrans”, en vacker kreation med kallor, rosor, hortensia och gröna blad. Kransen finns att beställa hos Euroflorist. Diametern på kransen är ca 45 cm.  Begravningskort eller begravningsband finns att beställa som tillval.

Fler exempelbilder på begravningskransar finns en bit ner på sidan


 

-> begravningskransar hos Florister i Sverige


 

Kampanj:
om du väljer att skicka blommor via Euroflorist får du
10 % rabatt med rabattkod TDEUROFLORIST10


-> begravningskransar hos Euroflorist!


 

-> begravningskransar hos Interflora

 


 

Det är enkelt att beställa en begravningskrans direkt på nätet hos en etablerad blomsterförmedling. Ta dig tid och titta igenom begravningsblommorna hos Euroflorist i lugn och ro framför datorn.

Tänk på att det tar längre tid att arrangera och binda ihop en begravningskrans än andra blomsterarrangemang. För att floristen ska hinna arrangera din beställning så att din krans levereras i tid är det därför bäst att beställa den minst tre dagar innan aktuell begravning. Uppgifter som behövs är den avlidnes namn, aktuell kyrka/kapell eller annan plats för begravningen samt datum, tidpunkt och ort.

Några utvalda bildexempel på begravningskransar från ovan nämnda blomsterförmedlingar:
(reservation: bilderna nedan är exempel på hur din krans kan komma att se ut.
Om aktuell blomsterhandel saknar någon viss blomsort,
kan denna komma att bytas ut mot en annan säsongsblomma.
Ambitionen är alltid att begravningskransen ska bli så lik
den produkt du ser på bilden som är möjligt. Det brukar bli bra!)

Begravningskrans från Euroflorist, med rosor, germini, prärieklocka, nejlikor och grönt. Skicka kransen med ett blombud direkt till begravningen! Beställ online hos Euroflorist.
”Söt begravningskrans”, ur Euroflorists sortiment av begravningsblommor. Blommor som används till kransen: rosor, germini, prärieklocka, nejlikor och gröna blad. Skicka den med ett bud direkt till begravningen – välj till antingen ett kort eller ett band med din hälsning.
Begravningskrans med echeveria, hortensia, snöbär och grönt. Skicka den med blombud från Euroflorist direkt till begravningen.
”Krans i grönt och vitt”. En enkel begravningskrans med stil och elegans. Till arrangemanget används t ex echeveria, hortensia, snöbär och grönt. Diameter på kransstommen ca 45 cm. Välj till ett begravningskort eller ett begravningsband i passande färg med din hälsningstext. Begravningskransen finns att beställa i Euroflorists egen onlinebutik.
Klassisk begravningskrans med rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och gröna blad. Beställ kransen online hos Euroflorist, för leverans direkt till aktuell begravning.
Klassisk begravningskrans med rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och gröna blad. En vacker och elegant krans från Euroflorist. Kransstommen är ca 45 cm i diameter. Begravningskort alternativt begravningsband i matchande färg finns att beställa till.
Begravningskrans med rosor, iris, krysantemum och säsongsgrönt. BLommorna går i vitt och lila. Beställa kransen online hos Euroflorist och låt dem buda ut den direkt till platsen för begravningen.
Lila, vitt och grönt är fina färger tillsammans. På bilden ser du kransen ”En sista hälsning”, som ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor. Till arrangemanget används rosor, iris, krysantemum och säsongsgrönt. Kransstommen är ca 45 cm i diameter. Begravningskort eller begravningsband i matchande färg finns som tillval.
Elegant begravningskrans med mängder av röda rosor, ackompagnerade av murgröna på ena sidan. Beställ begravningskransen online hos Euroflorist, så skickas den med bud ända till aktuell kyrka eller kapell.
”Begravningskrans i rött”, ur Euroflorists sortiment. En fantastisk kreation med mängder av röda rosor, ackompagnerade av murgröna på ena sidan. Diametern på kransstommen är ca 45 cm. Som tillval finns begravningskort eller begravningsband, där din hälsning finns med.

Om du vill dubbelkolla att din beställning verkligen tas omhand, kan du ringa eller skriva till vald blomsterförmedling och fråga vilken blomsteraffär som har fått uppdraget att fixa ditt blomsterbud. Känner du att du blir tryggare av att få en bekräftelse på att allt funkar som det ska, kan du kontakta den valda blomsterbutiken och fråga. Detta kan kännas lite onödigt och ska egentligen inte behövas, men vi vet att många blir lugnade av att få bekräftat att det hela löper på som planerat. Det är förstås alltid viktigt att blombud levereras enligt de uppgifter som lämnats av kunden, men det känns extra viktigt att allt fungerar när det gäller blommor till begravningar.

Du hittar fler begravningsblommor i blomsterförmedlingarnas egna butiker. Se mer här:

 

-> Begravningskransar hos Florister i Sverige


 

-> Begravningskransar hos Euroflorist

Kampanj hos Euroflorist:

Du får 10 % rabatt på ditt blomsterbud med rabattkod TDEUROFLORIST10.

-> till Euroflorist

 

 

 


-> Begravningskransar hos Interflora