Begravningskransar

Beställ en begravningskrans online

för leverans direkt till begravningen

Begravningskrans ur Euroflorists sortiment av begravningsblommor; med kallor, rosor, hortensia och gröna blad.

“Unik begravningskrans”, en vacker kreation med kallor, rosor, hortensia och gröna blad. Kransen finns att beställa hos Euroflorist. Diametern på kransen är ca 45 cm.  Begravningskort eller begravningsband finns att beställa som tillval.

Fler exempelbilder på begravningskransar finns en bit ner på sidan

Bra val för din beställning:

Euroflorist eller Flowerhouse


Kampanj:
om du väljer att skicka blommor via Euroflorist får du
10 % rabatt med rabattkod TDEUROFLORIST10
Gäller t o m 31/12 -19.
-> se Euroflorists utbud av begravningsblommor här!


Det är enkelt att beställa en begravningskrans direkt på nätet hos en etablerad blomsterförmedling. Ta dig tid och titta igenom begravningsblommorna hos alla stora, etablerade blomsterbutiker i lugn och ro framför datorn. Budavgiften är densamma hos Euroflorist och Flowerhouse när du skickar begravningsblommor inom Sverige.

Tänk på att det tar längre tid att arrangera och binda ihop en begravningskrans än andra blomsterarrangemang. För att floristen ska hinna arrangera din beställning så att din krans levereras i tid är det därför bäst att beställa den minst tre dagar innan aktuell begravning. Uppgifter som behövs är den avlidnes namn, aktuell kyrka/kapell eller annan plats för begravningen samt datum, tidpunkt och ort.

Några utvalda bildexempel på begravningskransar från ovan nämnda blomsterförmedlingar:
(reservation: bilderna nedan är exempel på hur din krans kan komma att se ut.
Om aktuell blomsterhandel saknar någon viss blomsort,
kan denna komma att bytas ut mot en annan säsongsblomma.
Ambitionen är alltid att begravningskransen ska bli så lik
den produkt du ser på bilden som är möjligt. Det brukar bli bra!)

Begravningskrans från Flowerhouse, med nejlikor, rosor, hortensia och grönt. Blommorna går i aprikost. Mycket vacker!

En fantastiskt vacker rundbunden begravningskrans från Flowerhouse med blommor i aprikosa färgtoner. Här, med nejlikor, rosor, hortensia och grönt. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa till kransen.

Begravningskrans från Euroflorist, med rosor, germini, prärieklocka, nejlikor och grönt. Skicka kransen med ett blombud direkt till begravningen! Beställ online hos Euroflorist.

“Söt begravningskrans”, ur Euroflorists sortiment av begravningsblommor. Blommor som används till kransen: rosor, germini, prärieklocka, nejlikor och gröna blad. Skicka den med ett bud direkt till begravningen – välj till antingen ett kort eller ett band med din hälsning.

Begravningskrans med vita rosor och vit brudslöja tillsammans med gröna blad. Skicka den med ett blomsterbud från Flowerhouse - beställ direkt på nätet!

“I ljust minne bevarad”, en begravningskrans med vita avalancherosor och vit brudslöja, vackert grupperade runt  hela kransen. Arrangemanget kan du beställa direkt online hos Flowerhouse, en välkänd blomsterförmedling på nätet. Tillval med begravningsband finns att beställa.

Begravningskrans med lila rosor, lila prärieklocka, lila alstromeria, grön nejlika och bupleurum. Kransen ingår i Flowerhouse utbud av begravningsblommor. Beställ ett blombud online för leverans direkt till aktuell begravning.

Lila rosor, lila prärieklocka, lila alstromeria, grön nejlika och bupleurum, bundna till en vacker begravningskrans. Arrangemanget finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse, en blomsterförmedling med lång erfarenhet av att skicka begravningsblommor med blomsterbud. Önskar du få din hälsning tryckt på ett begravningsband finns de sådana att beställa som tillval. Välj mellan flera färger.

Begravningskrans Pastelldröm, med en stomme av grön cypress. Kransen toppas med en fin rosdekoration, med rosor i vackra pastellfärger. Kransen ingår i Flowerhouse sortiment av begravningsblommor.

På bilden ser du kransen “Pastelldröm”, som består av en stomme av grön cypress. Kransen toppas av en fantastisk rosdekoration, med rosor i milda pastellfärger. Begravningsband finns att beställa som tillval. Begravningskransen ingår i Flowerhouse utbud av begravningsblommor.

Begravningskrans med echeveria, hortensia, snöbär och grönt. Skicka den med blombud från Euroflorist direkt till begravningen.

“Krans i grönt och vitt”. En enkel begravningskrans med stil och elegans. Till arrangemanget används t ex echeveria, hortensia, snöbär och grönt. Diameter på kransstommen ca 45 cm. Välj till ett begravningskort eller ett begravningsband i passande färg med din hälsningstext. Begravningskransen finns att beställa i Euroflorists egen onlinebutik.

Begravningskrans från Flowerhouse, med grön cypress, ljusgula krysanthemum, grön viburnum, gula rosor, vita prärieklockor. Kransen kan du beställa på nätet i Flowerhouse butik, för leverans direktt till adressen för aktuell begravning.

“Fridfull”, är en unik blomsterkrans designad av Flowerhouse skickliga florister. Till kransen används grön cypress, ljusgul krysanthemum, grön viburnum, gula rosor och vita prärikeklockor. Diametern på kransstommen är ca 55 cm. Begravningsband i lämplig färg finns att beställa till.

Klassisk begravningskrans med rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och gröna blad. Beställ kransen online hos Euroflorist, för leverans direkt till aktuell begravning.

Klassisk begravningskrans med rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och gröna blad. En vacker och elegant krans från Euroflorist. Kransstommen är ca 45 cm i diameter. Begravningskort alternativt begravningsband i matchande färg finns att beställa till.

Begravningskrans i grön mossa, toppad med en dekoration av prikosa rosor, röda hypericum, orange asclepias, trollhassel och eucalyptus. Kransen finns hos Flowerhouse.

“Natur”, en vacker krans i mossa, toppad med en elegant dekoration bestående av aprikosa rosor, röda hypericum, orange asclepias, trollhassel och eucalyptus. Begravningskransen finns att beställa hos Flowerhouse. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval.

Hästskoformad begravningskrans, med ljusgula nejlikor, gula germini, gula rosor, grön krysanthemum och gröna nejlikor. Skicka den med ett bud från Flowerhouse direkt till platsen för begravningen.

Begravningskransen “Hästsko”, ur Flowerhouse utbud av begravningsblommor. Blommorna är stilfullt grupperade med de största blomsorterna ytterst. Till hästsko-kransen används ljusgula nejlikor, gula germini, gula rosor, grön krysanthemum och gröna nejlikor. Välj till ett matchande begravningsband med din hälsningstext.

Rundbunden krans med röda hypericumbär och murgröna. Ingår i Flowerhouse sortiment av begravningsblommor.

“Naturlig”, en stilfull begravningskrans med röda hypericumbär och murgröna. Kransen kan du köpa direkt i Flowerhouse nätbutik, för leverans med bud till platsen för begravningsceremonin.

Begravningskrans med rosor, iris, krysantemum och säsongsgrönt. BLommorna går i vitt och lila. Beställa kransen online hos Euroflorist och låt dem buda ut den direkt till platsen för begravningen.

Lila, vitt och grönt är fina färger tillsammans. På bilden ser du kransen “En sista hälsning”, som ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor. Till arrangemanget används rosor, iris, krysantemum och säsongsgrönt. Kransstommen är ca 45 cm i diameter. Begravningskort eller begravningsband i matchande färg finns som tillval.

Elegant begravningskrans med mängder av röda rosor, ackompagnerade av murgröna på ena sidan. Beställ begravningskransen online hos Euroflorist, så skickas den med bud ända till aktuell kyrka eller kapell.

“Begravningskrans i rött”, ur Euroflorists sortiment. En fantastisk kreation med mängder av röda rosor, ackompagnerade av murgröna på ena sidan. Diametern på kransstommen är ca 45 cm. Som tillval finns begravningskort eller begravningsband, där din hälsning finns med.

Om du vill dubbelkolla att din beställning verkligen tas omhand, kan du ringa eller skriva till vald blomsterförmedling och fråga vilken blomsteraffär som har fått uppdraget att fixa ditt blomsterbud. Känner du att du blir tryggare av att få en bekräftelse på att allt funkar som det ska, kan du kontakta den valda blomsterbutiken och fråga. Detta kan kännas lite onödigt och ska egentligen inte behövas, men vi vet att många blir lugnade av att få bekräftat att det hela löper på som planerat. Det är förstås alltid viktigt att blombud levereras enligt de uppgifter som lämnats av kunden, men det känns extra viktigt att allt fungerar när det gäller blommor till begravningar.

Du hittar fler begravningsblommor i blomsterförmedlingarnas egna webbutiker. Se mer här:

Begravningskransar hos Euroflorist

Begravningskransar hos Flowerhouse

Kampanj hos Euroflorist t o m 31 december 2019:

Du får 10 % rabatt på ditt blomsterbud med rabattkod TDEUROFLORIST10.

-> till Euroflorist