Skicka tackblommor med bud

Blommor online

Säg tack med ett blomsterbud

Bra val för din beställning:

Euroflorist och Flowerhouse

Förmedlingsavgift för bud
inom Sverige: 99 kr hos båda

Båda fixar utlandsbud

Har du fått värdefull hjälp av en vän och vill tacka med en liten present för att visa din uppskattning? Ett blomsterbud med en söt blombukett är ett perfekt presentalternativ! Blommorna levereras ända hem till mottagarens dörr. Det blir en glad överraskning!

Euroflorist och Flowerhouse är två välkända blomsterförmedlare på nätet. Alla tre anlitar duktiga florister, som ser till att din blomstergåva blir till belåtenhet.

Titta in hos de här blomsterförmedlingarna och kika igenom deras resp. utbud av blombuketter, krukväxter, blomsterdekorationer och planteringar m m. Jämför utbud och priser innan du bestämmer dig för vilka blommor som passar till just ditt presenttillfälle!

Några utvalda bildeexempel från de tre förmedlarna:

Bukett med rosor, nejlikor, germini i orange, rött, rosa.

Lättsam“, en härlig bukett med blommor i varma färger! Rosor, germini och nejlikor m m, i orange, rosa, röd-lila färgtoner. Tjusigt! Buketten finns att beställa online hos Euroflorist

Bukett med bl a rosor och germini i rosa och lila.

Den här söta buketten med blandade blommor i rosa och lila färgtoner hittar du i Euroflorists sortiment. Varför inte tacka för hjälpen genom att skicka blommor med bud? Kika in hos Euroflorist och kolla in deras breda sortiment av vackra blombuketter

Blombukett med ljusrosa rosor, rosa germini, rosa santini, vit alstro och pistage.

Sweet dreams“, en bukett med ljusrosa rosor, rosa germini, rosa santini, vit alstro och pistage. Det är Flowerhouse duktiga florister som har arrangerat buketten. Flowerhouse är en välkänd blomsterförmedlare på nätet, med ett fantastiskt utbud av vackra blomsterarrangemang.


Kampanj hos Euroflorist t o m 31 december 2019:

Du får 10 % rabatt på ditt blomsterbud med rabattkod TDEUROFLORIST10.

-> till Euroflorist