Begravningsdekorationer

 

Beställ en begravningsdekoration online

för leverans direkt till begravningen

Vacker hög begravningsdekoration med blandade blommor i rosa i kombination med dekorationsgrönt. Du hittar den här begravningsdekorationen hos Florister i Sverige.
Vacker hög begravningsdekoration med blandade blommor i rosa i kombination med dekorationsgrönt. Begravningsdekorationen finns att beställa online hos Florister i Sverige, en väletablerad blomsterförmedling på nätet.

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på begravningsdekorationer:


Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige

Begravningsdekorationer hos Euroflorist

Begravningsdekorationer hos Interflora


Några utvalda bildexempel på begravningsdekorationer från ovan nämnda blomsterförmedlingar:
Med reservation för att en del blomsorter är säsongsblommor. Det innebär att vissa av dekorationerna
som visas här endast är tillgängliga under aktuell säsong eller kan innehålla andra blomsorter än dem som exemplifieras här.
Målsättningen är alltid att den dekoration du beställer ska likna den du sett ut hos aktuell blomsterförmedling i största möjliga mån.

Låg rund begravningsdekoration med blandade blommor i rött, orange och gult tillsammans med gröna blad. En färgsprakande dekoration från Florister i Sverige.
Den här färgsprakande begravningsdekorationen ingår i Florister i Sveriges sortiment av begravningsblommor. Beställ online för leverans direkt till aktuell begravning!

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige


Rund begravningsdekoration med rosa blommor. 150 kr går till Cancerfonden. Skicka begravningsblommorna med ett bud via Interflora!
Söt rund begravningsdekoration med blandade blommor i rosa; rosor, alstroemeria, limonium, krysantemum och dekorationsgrönt. Dekorationen säljes av Interflora i samarbete med Cancerfonden. 150 kr av ordervärdet går till fondens viktiga arbete.

Begravningsdekorationer hos Interflora


Begravningsdekoration med blandade blommor i rosa, plus gröna blad. Beställ online hos Florister i Sverige!
Vacker rund begravningsdekoration med blandade blommor i rosa. Arrangemanget som fått namnet ”Evigt paradis” hittar du bland begravningsblommorna hos Florister i Sverige.

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige


Låg rund begravningsdekoration med blandade blommor i vitt. Dekorationen finns att beställa hos Florister i Sverige.
Stilfull låg begravningsdekoration med ljusa blommor, främst vita. Vill du beställa det här arrangemanget för leverans direkt till aktuell begravning? Beställ blommorna smidigt online hos Florister i Sverige.

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige


Hög begravningsdekoration, med en vildare, naturligare look . Finns att beställa hos Interflora.
En fantastisk hög begravningsdekoration med blommor arrangerade i en lite vild, naturlig look. Begravningsdekorationen innehåller iris, lövkoja, prärieklockor, olivkvistar, ruskus och fontängräs. Beställ online i Interfloras egen webbutik!

Begravningsdekorationer hos Interflora


Som en rund blomsterkudde, med blommor i mjuka färger, är rosa och vitt. Beställ begravningsdekorationen online hos Euroflorist!
Rund begravningsdekoration med blommor i mjuka färgtoner.   Här rosa, vitt och grönt. En stämningsfull ”blomsterkudde”! Floristen använder sig av exempelvis rosor, fresia och säsongsgrönt. Skicka dekorationen direkt till begravningen med ett blombud från Euroflorist!

Begravningsdekorationer hos Euroflorist


Färgsprakande hög begravningsdekoration med blommor i gult, orange och aprikosa färger. Arrangemanget finns hos Florister i Sverige bland begravningsblommorna.
”Minnen” , en färgsprakande hög begravningsdekoration med blommor i gula, orange och aprikosa färger. Arrangemanget finns hos Florister i Sverige bland begravningsblommorna.

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige


Rund blomsterdekoration med röda och lila blommor. Ur Florister i Sveriges begravningssortiment.
”Sentimental”, en stilfull rund begravningsdekoration med företrädesvis röda blommor. Blomsterdekorationen finns att beställa online hos Florister i Sverige.

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige


Stilfull sorgdekoration med blandade blommor i gult och gröna blad. Skicka med bud via Euroflorist direkt till begravningen om du vill.
Stilfull sorgdekoration med blandade gula blommor och dekorationsgrönt. Vanliga blommor till den här dekorationen är t ex germini, santini och nejlika. Begravningsdekorationen finns at beställa online hos Euroflorist.

Begravningsdekorationer hos Euroflorist


Rund låg begravningsdekoration med blandade blommor i vitt. Du hittar dekorationen hos Florister i Sverige.
Vita, ljusa blommor, elegant arrangerade till en rund, låg begravningsdekoration. Du hittar arrangemanget ”Änglavingar” hos Florister i Sverige.

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige


Det är smidigt att beställa en begravningsdekoration direkt på nätet hos en etablerad blomsterförmedling. Blomsterdekorationen levereras direkt till aktuell begravning om du vill. Kika igenom sortimenten hos ovanstående blomsterförmedlingar och välj ut den begravningsdekoration du tycker passar bäst. 

Tänk på att det tar längre tid att arrangera en begravningsdekoration än andra blomsterarrangemang. För att floristen ska hinna skapa dekorationen så att den levereras i tid är det bäst att beställa den minst tre dagar innan aktuell begravning. Uppgifter som behövs är den avlidnes namn, aktuell kyrka/kapell eller annan plats för begravningen samt datum, tidpunkt och ort.

Om du vill dubbelkolla att din beställning verkligen tas omhand, kan du ringa eller skriva till vald blomsterförmedling och fråga vilken blomsteraffär som har fått uppdraget att fixa ditt blomsterbud. Känner du att du blir tryggare av att få en bekräftelse på att allt funkar som det ska, kan du kontakta den valda blomsterbutiken och fråga. Detta kan kännas lite onödigt och ska egentligen inte behövas, men vi vet att många blir lugnade av att få bekräftat att det hela löper på som planerat. Det är förstås alltid viktigt att blombud levereras enligt de uppgifter som lämnats av kunden, men det känns extra viktigt att allt fungerar när det gäller blommor till begravningar.

Du hittar fler begravningsblommor i blomsterförmedlingarnas egna butiker. Se mer här:

 

Begravningsdekorationer hos Florister i Sverige

 


 

Begravningsdekorationer hos Euroflorist

 

 

 


Begravningsdekorationer hos Interflora

 


 

Vill du hellre beställa ett begravningshjärta, en begravningsbukett eller en begravningskrans? Kika in här:

Begravningsbuketter

Begravningskransar

Begravningshjärtan

 

BESTÄLL BEGRAVNINGSBLOMMOR SMIDIGT ONLINE