Begravningsbuketter

Beställ en sorgbukett online

för leverans direkt till begravningen

Begravningsbukett med orange rosor, vit brudslöja och gröna blad. Skicka den med ett bud från Flowerhouse direkt till begravningsplatsen - beställ enkelt online hos Flowerhouse.

Flowerhouse är duktiga på att designa stilfulla sorgbuketter. På bilden ser du arrangemanget “Färggrann”, med orange rosor, brudslöja och grönt. Obs: tänk på att buketten finns
tre olika storlekar. Här ser du mellanvarianten, “Standard”. Begravningsband med din hälsning finns att köpa till.

Bra val när du ska beställa en sorgbukett/begravningsbukett:

Euroflorist och Flowerhouse

Budavgift 99 kr för blomsterbud inom Sverige hos båda


Kampanj:
om du väljer att skicka blommor via Euroflorist får du
10 % rabatt med rabattkod TDEUROFLORIST10.
Gäller t o m 31/12 -19.
-> se Euroflorists utbud av begravningsblommor här!


 

Om du ska beställa en sorgbukett till en begravning kan du snabbt och enkelt beställa den på nätet hos en etablerad blomsterförmedling. Denna ser sedan till att buketten skickas med ett blomsterbud till aktuell kyrka/kapell eller annan begravningsplats, i lagom tid innan begravningsceremonin startar. Beställ helst sorgbuketten ett par dagar innan aktuell begravning, så att floristen får lite tid på sig att skaffa hem de blommor som behövs för att sedan sätta gång med blomsterbinderiet i god tid innan begravningen.

Några utvalda bildexempel på begravningsblommor hos ovan nämnda blomsterbutiker:

(Observera att den lokal blomsterbutik som får uppdraget att binda ihop din bukett kan komma att byta ut vissa blommor till likvärdiga sorter, beroende på tillgänglighet och aktuell säsong. Ambitionen är alltid att beställa blommor ska likna bilderna så mycket som är möjligt. Det brukar bli hur bra som helst!)

Begravningsbukett med rosor, buplerum och salal.. Rosorna går i gammeldags rosa. Skicka buketten med ett bud från Flowerhouse direkt till platsen för aktuell begravning.

“Midnatt”, en sorgbukett från Flowerhouse, bestående av rosor, bupleurum och salal. Välj mellan tre storlekar på buketten. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval.

Sorgbukett med rosor, prärieklocka, nejlikor och grönt. Blommorna går i lila, rosa och creme/lime. Buketten kan du skicka direkt till begravningen med ett blomsterbud från Euroflorist.

“En sista hälsning” är en vacker, liggande sorgbukett med blommor lila, rosa, creme/lime och grönt. Buketten ingår i Euroflorists sortiment av begravningsblommor. Välj mellan tre storlekar. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

Sorgbukett med nejlikor, iris, rosor, germini och säsongsgrönt. Blommorna går i gult, rosa och lila. Begravningsbuketten ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor.

Om du vill köpa en bukett med färgstarka blommor är det här arrangemanget från Euroflorist ett bra val. Sorgbuketten innehåller nejlikor, iris, rosor, germini och säsongsgrönt. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

Begravningsbukett med röda rosor, röd germini, orange santini, brun hypericum, thlapsi, och gröna blad. Blommor i varmt rött.

Sorgbuketten “Mitt Allt”, med blommor varmt rött. Till buketten används röda rosor, röd germini, orange santini, brun hypericum, thlapsi, och gröna blad. Vill du skicka de här blommorna direkt till aktuell begravning? Beställ ett blomsterbud hos Flowerhouse, så ser de till att buketten finns på plats i god tid före begravningsceremonin. Välj mellan tre storlekar på buketten. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval.

Begravningsbukett från Flowerhouse med aprikosa rosor, gul krysantemum, gula kvistrosor, thlaspi och grönt.

Den här fina begravningsbuketten har fått det passande namnet “Solstråle”. Buketten ingår i Flowerhouse rika sortiment av begravningsblommor. Välj mellan tre storlekar på buketten. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval. Ett blomsterbud är enkelt och snabbt fixat i deras egen onlinebutik.

Röd sorgbukett med rosor, gerbera, nejlikor och säsongsgrönt.

Röda blommor utstrålar kärlek och värme. På bilden ser du arrangemanget “Röd sorgbukett”, en liggande begravningsbukett med röda rosor, gerbera, nejlikor och säsongsgrönt. Ett blomsterbud är snabbt fixat i Euroflorists webbutik. Du kan få blommorna skickade direkt till aktuell begravning i god tid före begravningsceremonin om du vill. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

Begravningsbukett med vita rosor, rosa santini, vit eustoma, stjärnflockaa, cerice bouvardia och gröna blad. Skicka den med ett bud från Flowerhouse - beställ blommorna direkt på nätet i webbutiken.

“Ömt farväl” heter den här stilfulla sorgbuketten. Den innehåller vita rosor, rosa santini, vit eustoma, stjärnflockaa, cerice bouvardia och gröna blad. Buketten finns att beställa som blombud hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet. Välj mellan tre storlekar på buketten. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval.

Begravningsbukett med blommor i rosa; lilja, nejlika, rosor, prärieklocka, astrantia och säsongsgrönt. Finns hos Euroflorist.

“Sorgbukett i rosa färger” är en helt fantastisk bukett med blommor som lilja, nejlika, rosor, prärieklocka, astrantia och säsongsgrönt. Du hittar den hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

Flowerhouse har ett rikt utbud av begravningsblommor. T ex den här sorgbuketten, med rosa prärieklockor, vita nejlikor, fontängräs, läder och salal.

En ljuvlig bukett, som heter just “Ljuvlig”. Arrangemanget består av rosa prärieklockor, vita nejlikor, fontängräs, läder och salal. Sorgbuketten ingår i Flowerhouse sortiment av begravningsblommor. Välj mellan tre storlekar på buketten. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval.

Skicka en begravningsbukett med bud till aktuell kyrka/kapell. Beställ snabbt och lätt hos Flowerhouse. Här, en bukett med röda rosor, brudslöja och läderblad.

Röda rosor och vit brudslöja funkar alltid tillsammans och passar de flesta tillfällen. I den här vackra sorgbuketten ingår röda rosor, vit brudslöja och läderblad. Du hittar den hos Flowerhouse. Välj mellan tre storlekar på buketten. Begravningsband med din hälsningstext finns att beställa som tillval.

Sorgbukett med vita blommor; lilja, prärieklocka och gröna blad. Beställ blommorna online hos Euroflorist för leverans direkt till aktuell begravning.

Sorgbukett med eleganta, vita blommor som t ex lilja och prärieklocka tillsammans med säsongsgrönt. Skicka den med ett blombud från Euroflorist direkt till aktuell begravning. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

Sorgbukett med rosor i rosa och vitt tillsammans med gröna blad. Skicka blommorna med ett bud från Euroflorist direkt till platsen för begravningen.

På bilden, en söt, liggande sorgbukett med rosor i rosa och vitt. Den finns att köpa online hos Euroflorist, som ser till att buketten finns på plats i god tid före aktuell begravningsceremoni. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

Liggande sorgbukett med nejlika, santini, prärieklocka och säsongsgröna blad. Blommorna finns att beställa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.

En superfin, liggande sorgbukett med nejlika, santini, prärieklocka och gröna blad. Blommorna finns att beställa online hos Euroflorist. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

 

Det finns många fler sorgbuketter att välja mellan i blomsterförmedlingarnas egna webbutiker. Se mer här:

Begravningsbuketter hos Euroflorist

Begravningsbuketter hos Flowerhouse

Kampanj hos Euroflorist t o m 31 december 2019:

Du får 10 % rabatt på ditt blomsterbud med rabattkod TDEUROFLORIST10.

-> till Euroflorist

 


 

Fler begravningsblommor:

Begravningskransar
Begravningsdekorationer
Begravningshjärtan