Begravningsbuketter

Beställ en sorgbukett online

för leverans direkt till begravningen

Stilfull begravningsbukett med röda rosor, småblommigt vitt och dekorationsgrönt. Beställ blommorna online hos Florister i Sverige.
Stilfull begravningsbukett med röda rosor, småblommigt vitt och dekorationsgrönt. Blommorna finns att beställa hos Florister i Sverige, en populär och flexibel blomsterförmedling på nätet.

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER
på sorgbuketter/begravningsbuketter hos:

Florister i Sverige

Euroflorist och Interflora


begravningsbuketter hos Florister i Sverige

begravningsbuketter hos Euroflorist

begravningsbuketter hos Interflora

 


 

 

Om du ska beställa en sorgbukett till en begravning kan du snabbt och enkelt beställa den på nätet hos en etablerad blomsterförmedling. Denna ser sedan till att buketten skickas med ett blomsterbud till aktuell kyrka/kapell eller annan begravningsplats, i lagom tid innan begravningsceremonin startar. Beställ sorgbuketten ett par dagar innan aktuell begravning, så att floristen får lite tid på sig att skaffa hem de blommor som behövs för att sedan sätta gång med blomsterbinderiet i god tid innan begravningen.

Några utvalda bildexempel på begravningsblommor :

Observera att den lokala blomsterbutik som får uppdraget att binda ihop din bukett kan komma att byta ut vissa blommor till likvärdiga sorter, beroende på tillgänglighet och aktuell säsong. Ambitionen är alltid att beställda blommor ska likna bilderna så mycket som är möjligt. Det brukar bli hur bra som helst!

Liggande sorgdekoration med blandade gula blommor och gröna blad. Blommorna finns att beställa som blombud hos Florister i Sverige.
Den här fina sorgbuketten med blommor i gult heter ”Ljuva minnen”. Mycket vacker, verkligen något att vila ögonen på. Beställ blommorna online hos Florister i Sverige – skicka dem med bud!

begravningsbuketter hos Florister i Sverige


 

Begravningsbukett med blommor i aprikos och orange toner, på en bädd av gröna blad. Skicka blommorna med ett Interflora-bud direkt till aktuell begravning!
Begravningsbukett med blommor i aprikos och orange toner, på en bädd av gröna blad. På bilden en bukett med rosor, alstroemeria och krysantemum. Väljer du den här buketten kommer 150 kr av ordervärdet oavkortat gå till Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbete. Skicka blommorna med ett Interflora-bud direkt till aktuell begravning! 

begravningsbuketter hos Interflora


Liggande sorgbukett med blandade blommor i orange plus gröna blad. Beställ blommorna hos Florister i Sverige - skicka dem med blombud!
För dig som önskar en bukett med blommor i varma, starka färger. Sorgbuketten innehåller blandade orange blommor och gröna blad. Du hittar begravningsbuketten i Florister i Sveriges e-butik. Sänd blommorna med ett bud direkt till begravningen!

begravningsbuketter hos Florister i Sverige


Sorgbukett med rosor, prärieklocka, nejlikor och grönt. Blommorna går i lila, rosa och creme/lime. Buketten kan du skicka direkt till begravningen med ett blomsterbud från Euroflorist.
”En sista hälsning” är en vacker, liggande sorgbukett med blommor lila, rosa, creme/lime och grönt. Buketten ingår i Euroflorists sortiment av begravningsblommor. Välj mellan tre storlekar. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Lilla snittblommor och grönt, vackert arrangerade till en stilfull begravningsbukett. Skicka blommorna med bud via Florister i Sverige!
Lila snittblommor och grönt, vackert arrangerade till en stilfull begravningsbukett. Skicka blommorna med bud via Florister i Sverige!

begravningsbuketter hos Florister i Sverige


Begravningsbukett med blommor i aprikost och creme. Blommor: nejlikor, rosor, alstroemeria och grönt. Beställ online hos Interflora!
Smakfull begravningsbukett med blommor i milda, ljusa färger. Blommor: nejlikor, rosor och alstroemeria tillsammans med gröna blad. Du hittar buketten bland Interfloras begravningsblommor.

begravningsbuketter hos Interflora


Sorgbukett med nejlikor, iris, rosor, germini och säsongsgrönt. Blommorna går i gult, rosa och lila. Begravningsbuketten ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor.
Vacker bukett med färgstarka blommor. Ur Euroflorists sortiment av begravningsblommor. Sorgbuketten innehåller nejlikor, iris, rosor, germini och säsongsgrönt. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Röd sorgbukett med rosor, gerbera, nejlikor och säsongsgrönt.
Röda blommor utstrålar kärlek och värme. På bilden ser du arrangemanget ”Röd sorgbukett”, en liggande begravningsbukett med röda rosor, gerbera, nejlikor och säsongsgrönt. Ett blomsterbud är snabbt fixat i Euroflorists webbutik. Du kan få blommorna skickade direkt till aktuell begravning i god tid före begravningsceremonin om du vill. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Liggande begravningsbukett med blommor i ljusa pastellfärger. Blommorna finns att beställa online hos Interflora.
Liggande sorgbukett med blandade blommor i ljusa pastellfärger. Här med blommor som rosor, prärieklockor, alstroemeria och limonium. Blommorna vilar på en bädd av grönt. Beställ buketten online hos Interflora – skicka den direkt till aktuell begravning med ett blombud!

begravningsbuketter hos Interflora


Begravningsbukett med blommor i rosa; lilja, nejlika, rosor, prärieklocka, astrantia och säsongsgrönt. Finns hos Euroflorist.
”Sorgbukett i rosa färger” är en helt fantastisk bukett med blommor som lilja, nejlika, rosor, prärieklocka, astrantia och säsongsgrönt. Du hittar den hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Sorgbukett med vita blommor; lilja, prärieklocka och gröna blad. Beställ blommorna online hos Euroflorist för leverans direkt till aktuell begravning.
Sorgbukett med eleganta, vita blommor som t ex lilja och prärieklocka tillsammans med säsongsgrönt. Skicka den med ett blombud från Euroflorist direkt till aktuell begravning. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Sorgbukett med rosor i rosa och vitt tillsammans med gröna blad. Skicka blommorna med ett bud från Euroflorist direkt till platsen för begravningen.
På bilden, en söt, liggande sorgbukett med rosor i rosa och vitt. Den finns att köpa online hos Euroflorist, som ser till att buketten finns på plats i god tid före aktuell begravningsceremoni. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Liggande sorgbukett med nejlika, santini, prärieklocka och säsongsgröna blad. Blommorna finns att beställa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
En superfin, liggande sorgbukett med nejlika, santini, prärieklocka och gröna blad. Blommorna finns att beställa online hos Euroflorist. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

begravningsbuketter hos Euroflorist


Det finns många fler sorgbuketter att välja mellan i blomsterförmedlingarnas egna butiker. Se mer här:

 

Begravningsbuketter hos Florister i Sverige

Begravningsbuketter hos Euroflorist

Begravningsbuketter hos Interflora