Begravningsbuketter

Beställ en sorgbukett online

för leverans direkt till begravningen

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER
på sorgbuketter/begravningsbuketter hos:

Florister i Sverige

Euroflorist och Interflora

Budavgift 99 kr för blomsterbud inom Sverige


-> till sorgbuketterna / begravningsbuketterna hos Florister i Sverige!


Kampanj:
om du väljer att skicka blommor via Euroflorist får du
10 % rabatt med rabattkod TDEUROFLORIST10.


-> se Euroflorists utbud av begravningsblommor här!


 

-> till Interfloras begravningsblommor!

 


 

 

Om du ska beställa en sorgbukett till en begravning kan du snabbt och enkelt beställa den på nätet hos en etablerad blomsterförmedling. Denna ser sedan till att buketten skickas med ett blomsterbud till aktuell kyrka/kapell eller annan begravningsplats, i lagom tid innan begravningsceremonin startar. Beställ sorgbuketten ett par dagar innan aktuell begravning, så att floristen får lite tid på sig att skaffa hem de blommor som behövs för att sedan sätta gång med blomsterbinderiet i god tid innan begravningen.

Några utvalda bildexempel på begravningsblommor :

(Observera att den lokal blomsterbutik som får uppdraget att binda ihop din bukett kan komma att byta ut vissa blommor till likvärdiga sorter, beroende på tillgänglighet och aktuell säsong. Ambitionen är alltid att beställa blommor ska likna bilderna så mycket som är möjligt. Det brukar bli hur bra som helst!)

Sorgbukett med rosor, prärieklocka, nejlikor och grönt. Blommorna går i lila, rosa och creme/lime. Buketten kan du skicka direkt till begravningen med ett blomsterbud från Euroflorist.
”En sista hälsning” är en vacker, liggande sorgbukett med blommor lila, rosa, creme/lime och grönt. Buketten ingår i Euroflorists sortiment av begravningsblommor. Välj mellan tre storlekar. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.
Sorgbukett med nejlikor, iris, rosor, germini och säsongsgrönt. Blommorna går i gult, rosa och lila. Begravningsbuketten ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor.
Om du vill köpa en bukett med färgstarka blommor är det här arrangemanget från Euroflorist ett bra val. Sorgbuketten innehåller nejlikor, iris, rosor, germini och säsongsgrönt. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.
Röd sorgbukett med rosor, gerbera, nejlikor och säsongsgrönt.
Röda blommor utstrålar kärlek och värme. På bilden ser du arrangemanget ”Röd sorgbukett”, en liggande begravningsbukett med röda rosor, gerbera, nejlikor och säsongsgrönt. Ett blomsterbud är snabbt fixat i Euroflorists webbutik. Du kan få blommorna skickade direkt till aktuell begravning i god tid före begravningsceremonin om du vill. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.
Begravningsbukett med blommor i rosa; lilja, nejlika, rosor, prärieklocka, astrantia och säsongsgrönt. Finns hos Euroflorist.
”Sorgbukett i rosa färger” är en helt fantastisk bukett med blommor som lilja, nejlika, rosor, prärieklocka, astrantia och säsongsgrönt. Du hittar den hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.
Sorgbukett med vita blommor; lilja, prärieklocka och gröna blad. Beställ blommorna online hos Euroflorist för leverans direkt till aktuell begravning.
Sorgbukett med eleganta, vita blommor som t ex lilja och prärieklocka tillsammans med säsongsgrönt. Skicka den med ett blombud från Euroflorist direkt till aktuell begravning. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.
Sorgbukett med rosor i rosa och vitt tillsammans med gröna blad. Skicka blommorna med ett bud från Euroflorist direkt till platsen för begravningen.
På bilden, en söt, liggande sorgbukett med rosor i rosa och vitt. Den finns att köpa online hos Euroflorist, som ser till att buketten finns på plats i god tid före aktuell begravningsceremoni. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.
Liggande sorgbukett med nejlika, santini, prärieklocka och säsongsgröna blad. Blommorna finns att beställa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
En superfin, liggande sorgbukett med nejlika, santini, prärieklocka och gröna blad. Blommorna finns att beställa online hos Euroflorist. Begravningskort alt. begravningsband finns att beställa som tillval.

 

Det finns många fler sorgbuketter att välja mellan i blomsterförmedlingarnas egna butiker. Se mer här:

 

Begravningsbuketter hos Florister i Sverige

 

Begravningsbuketter hos Euroflorist

Begravningsbuketter hos Interflora

 


Kampanj hos Euroflorist:

Du får 10 % rabatt på ditt blomsterbud med rabattkod TDEUROFLORIST10.

-> till Euroflorist