Skicka en enkel nivåbukett

Under ”Nyheter” hittar du förmånliga erbjudanden, tips och information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Emellanåt presenteras utvalda produkter. Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips. Hämta idéer och inspiration till presenter och julklappar! Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Prisvärda blomsterbud

Beställ en enkel nivåbukett

Stilrent och vackert!

beställ en nivåbukett här!

 

Enkel nivåbukett, med två rosa rosor och dekorationsgrönt och dekorationspinnar. Skicka med bud vida Florister i Sverige!
Välj bland flera fina nivåbuketter hos Florister i Sverige. Här, en bukett med två rosa rosor i nivå i kombination med dekorationsgrönt och dekorationspinnar. Enkel och stilfull!

 

Det är inte storleken på din blomstergåva som är viktigast. En bukett med få blommor är inte mindre vacker än en stor bukett. Floristerna fixar till en tjusig blomsterkreation med några få blommor och blad. Hur fint som helst!

Vill du satsa på en större bukett till ditt blomsterbud finns det mycket att välja bland i butiken. Så här innan jul är sortimentet påfyllt med stämningsfulla julbuketter, julgrupper och juldekorationer. Se mer här:

Julblommor hos Florister i Sverige

Blommor – skicka dem med blombud

Leverans hem till dörren

 

Fördelar med Florister i Sverige:

  • Du ser direkt vilken blomsteraffär som får hand om din beställning. På flera orter kan du själv välja mellan två eller flera butiker.
  • Varje blomsteraffär har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en butik med låg avgift.
  • Du ger floristen fria händer att skapa din blomstergåva, självklart med hänsyn till dina val
  • Du har möjlighet att beställa en enkel ”nivåbukett”, ett prisvärt alternativ för dig som vill överraska någon utan att ruinera dig
  • Du kan, förutom att skicka blommor, även skicka chokladbud och nallebud

 

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Florister i Sverige.

 

Till Florister i Sverige!

BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

Skicka direkt till mottagarens adress


 

FLER PRESENTTIPS:

Skicka en gåva direkt till mottagarens adress:

skicka choklad, lakrits och godis
skicka en presentartikel