Presentkort på blommor

Överraska med ett presentkort på blommor

skicka via sms, e-post eller post

Interflora-presentkort på blommor

Överraska med ett presentkort på blommor! Välj mellan olika valörer på presentkortet i Interfloras e-butik. Skicka till mottagaren med sms, iMessage, e-post eller post.

 

Interflora säljer presentkort i olika valörer (100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr och 1.000 kr). Du kan också välja värdet på presentkortet själv (minimum 100 kr, maximum 2.000 kr).

Du bestämmer själv om du vill att din gåva ska skickas via sms, e-post eller med den vanliga posten. Väljer du sms eller e-post, kommer presentkortet att skickas inom 30 minuter efter att du har genomfört din beställning, eller vid den tidpunkt/det datum du skriver in under beställningsprocessen. Väljer du leverans med post tar det mellan 1 – 4 dagar för presentkortet att nå fram till mottagaren.

För presentkort som skickas via sms, iMessage eller e-post tillkommer ingen extra fraktavgift. För presentkort som skickas med den vanliga posten tillkommer en avgift på 19 kr.

Interfloras presentkort gäller i två år från utfärdandedatum. Presentkortet kan användas som hel- eller delbetalning i alla Interflora-anslutna blomsterbutiker samt på interflora.se.

Att skicka presentkort digitalt är det vanligaste leveranssättet idag. Majoriteten av befolkningen använder dator, surfplatta och mobiltelefon som självklara inslag i vardagslivet. Att tänka på är dock att det trots allt finns en ganska stor grupp människor som känner sig lite utanför den digitala världen. Det finns t ex en del äldre som inte använder mobiltelefon eller dator, eller som åtminstone känner sig lite rädda för att använda dem. Tänk på vilken målgrupp den person du skickar presentkortet till tillhör och välj leveranssätt därefter.

En budavgift tillkommer när du skickar ett traditionellt blomsterbud som levereras ända hem till mottagarens dörr. Att få en vacker blombukett som bundits ihop av en skicklig florist blir naturligtvis en rolig överraskning. Ett blomsterbud är ett mycket trevligt och uppskattat presentalternativ när någon ska uppvaktas, gratuleras eller uppmärksammas av någon anledning. Men…. trots detta är det ganska många som drar sig för att skicka blommor med bud p g a att det upplevs som relativt dyrt. Ett blombud kostar ändå runt hundralappen i budkostnad och därtill kommer kostnaden för själva blombuketten. För många blir det ett alltför stort hål i plånboken, även om viljan att överraska med ett fång blommor finns. Ett presentkort från Interflora är då en bra lösning! Mottagaren kan då välja blommor i en Interflora-butik själv.

-> till Interfloras presentkort på blommor

 

Överraska med ett Interflora-presentkort

Låt presentmottagaren välja blommor själv