Blomsterförmedling och presentbutik

Under ”Nyheter” hittar du förmånliga erbjudanden, tips och information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Emellanåt presenteras utvalda produkter. Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips. Hämta idéer och inspiration till presenter och julklappar! Texterna innehåller reklamlänkar.

Blomsterbud, nallebud o. chokladbud

Flera budtjänster hos Florister i Sverige

beställ din present här


Varierande budavgift beroende på vilken budtjänst och mottagarort du väljer.

Några bildexempel på blommor, choklad och gosedjur hos Florister i Sverige:

  • Gåvoset med 1 flaska mousserande, alkoholfritt vin, en plåtburk med chokladtryfflar och en floristbunden blombukett.  Finns att beställa hos Florister i Sverige.

    Skicka ett helt gåvoset med bud! Mottagaren får 1 flaska mousserande, alkoholfritt vin, en plåtburk med chokladtryfflar och en floristbunden blombukett. Inte illa!
Delikatessbox innehållande en ask med 12 st belgiska chokladpraliner, 1 strut med pralinmix, 1 strut chokladpraliner med smak av lakrits o. passion samt 1 påse ekologiskt kaffe.
Låt finsmakarlådan Choklad & Lakrits överraska dina nära och kära! Delikatessboxen innehåller en ask med 12 st belgiska chokladpraliner, 1 strut med pralinmix, 1 strut chokladpraliner med smak av lakrits o. passion samt 1 påse ekologiskt kaffe. Delikatesslådan finns att beställa hos Florister i Sverige.
Garderobsblomma, Florister i Sverige.
Varför inte skicka en frodig, grön krukväxt istället för en blombukett? En garderobsblomma t ex, den är väldigt lättskött och har blanka, vackra blad. Skicka växten med ett bud via Florister i Sverige!
Blombukett med blandade blommor i gult/aprikost. Beställ blommorna online hos Florister i Sverige!
”Låt blommorna säga allt” heter den här tjusiga buketten. Beställ ditt blomsterbud enkelt och smidigt hos Florister i Sverige!

 

Populära avdelningar hos Florister i Sverige:

-> Blombuketter
-> Rosor
-> Torkade blommor
-> Snittblommor i bunt
-> Krukväxter/inomhusväxter
-> Chokladbud och delikatesser

Om någon knapp månad släpps julblommorna lös:)

Julgrupp i rött, grönt och brunt - floristen använder sig av tillgängliga julblommor när hen arrangerar julgruppen. Skicka den med ett bud från Florister i Sverige!
Låt den lokala floristen fritt få skapa en julgrupp med tillgängliga julblommor, grönt och julpynt! Det brukar bli hur bra som helst! Skicka din julgrupp med ett blomsterbud från Florister i Sverige och önska God Jul!



> spana in julblommorna här!

Obs: julblommor går endast att beställa under aktuell säsong. 

 

till Florister i Sverige!


 

YTTERLIGARE PRESENTTIPS:

-> Beställ en läcker adventskalender med godis

-> Skicka krukväxter med bud

-> Skicka choklad, lakrits och annat gott

-> Skicka presenter direkt till mottagarens adress