Blomsterbud och välgörenhet i kombination

Under ”Nyheter” hittar du förmånliga erbjudanden, tips och information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Emellanåt presenteras utvalda produkter. Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips. Hämta idéer och inspiration till presenter och julklappar! Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Välgörenhetsbuketter

Bidra med en slant till Barnfonden

Blombukett med blandade blommor i skriva, ljusa sommarfärger. 200 kr går till Barnfondens viktiga välgörenhetsarbete.
En riktig sommarskönhet! När du beställer den här buketten skänker du 200 kr till Barnfonden. Pengarna används till att stoppa smittsamma sjukdomar, vattenrening, hygienförbättring och utbildning i utsatta länder om hur virus och bakterier sprids. Obs: blomsorter kan variera över tid.

 

Euroflorist i samarbete med Barnfonden

Välgörenhetsbuketter

 

Slå två flugor i en smäll: låt ett blomsterbud sprida glädje ända hem till mottagaren, samtidigt som du bidrar med en slant till Barnfondens viktiga välgörenhetsarbete. 

Ur sortimentet:

 

Välgörenhetsbukett med röd gerbera - 250 kr går till Barnfonden
Väljer du den här gerberabuketten går 250 kr av blomstervärdet till Barnfondens arbete med förbättring av förlossningsvården på utsatta platser i världen. Trygga förlossningar är tyvärr ingen självklarhet överallt. Ditt bidrag räcker till ett paket med tvål, handskar, navelsträngstråd, lakan och ett hälsokort till den nyfödde bebisen. Med reservation för eventuella ändringar i utbud och villkor hos Euroflorist.

Vacker blombukett med blandade blommor. 200 kr går till Barnfondens arbete för utsatta barn. Bidraget används till införskaffande av skolböcker.
”Hjälp att gå i skolan” heter den här buketten. Skickar du den kommer 200 kr av ordervärdet att gå till Barnfondens arbete för utsatta barn. Bidraget används till införskaffning av skolböcker till ett barn i ett av världens fattigaste länder. Med reservation för eventuella ändringar i utbud och villkor hos Euroflorist.

Bukett med blandade vita blommor. 100 kr går till Barnfonden och används till att plantera ett mirakelträd (ett moringaträd)
Väljer du buketten ”Skänk ett mirakelträd” kommer ditt bidrag (100 kr) att användas till Barnfondens arbete med att plantera moringaträd i Afrika. Ett moringaträd ger ätbara rötter och löv, innehåller mycket C-vitamin, växter snabbt och tål extrem torka. Med reservation för eventuella ändringar i utbud och villkor hos Euroflorist.

I samarbete mellan Euroflorist och Barnfonden erbjuds du som kund att välja en välgörenhetsbukett till ditt blomsterbud. En del av ordervärdet går oavkortat till Barnfondens olika välgörenhetsprojekt.

Gör din vän glad med ett fång vackra blommor samtidigt som du bidrar med en slant för en god sak.

Missa inte Mors Dag, söndagen den 29:e maj! Låt en välgörenhetsbukett bli din fina morsdagpresent! Din gåva sprider glädje till blomsterbudsmottagaren samtidigt som du bidrar med en slant till välgörenhet. Delad glädje är dubbel glädje:)

 

Blomsterbud och välgörenhet i kombination

Med reservation för eventuella justeringar i utbudet hos Euroflorist

BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

  

 

SKICKA VÄLGÖRENHETSBLOMMOR

 


Fler presenttips inför MORS DAG:

 

Mors Dag-presenter hos Bluebox
Mors Dag-presenter hos Presenteriet
Mors Dag-presenter hos Coolstuff
Mors Dag-presenter hos Chokladbudet
Mors Dag-presenter hos Godisboxen
Personliga Morsdagspresenter hos Medgravyr
Personliga Morsdagspresenter hos Yoursurprise
Delikatesslådor med ost och godsaker hos Ostogram
Tidningsprenumerationer hos Tidningskungen

Gillar du presentartiklar med kärleksfulla budskapstexter? Presenteriet är ett hett tips!

Morsdagsgåvor hos Presenteriet

Gör någon riktigt glad!