Blomsterbud – låt floristen skapa

Under ”Nyheter” hittar du förmånliga erbjudanden, tips och information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Emellanåt presenteras utvalda produkter. Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips. Hämta idéer och inspiration till presenter och julklappar! Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Beställ blommor online

Skicka dem med bud

Prova en ny, modern blomsterförmedling!

Till Florister i Sverige!

 

Låt floristen skapa en färgstark, festlig bukett med tillgängliga säsongsblommor! Ett alternativ hos Florister i Sverige

Överraska med ett fång färgstarka blommor! Låt floristen skapa din blomstrande gåva med tillgängliga säsongsblommor. Fyll i dina egna önskemål om färgval, så tar floristen hänsyn till dessa! Ett prisvärt alternativ från Florister i Sverige.

 

Blommor – skicka dem med blombud

Leverans hem till dörren

Fördelar med Florister i Sverige:

  • Du ser direkt vilken blomsteraffär som får hand om din beställning. På flera orter kan du själv välja mellan två eller flera butiker.
  • Varje blomsteraffär har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en butik med låg avgift.
  • Du ger floristen fria händer att skapa din blomstergåva, självklart med hänsyn till dina val (så funkar det egentligen hos alla blomsterförmedlingar, men det framgår extra tydligt hos Florister i Sverige. Floristen använder sig av tillgängliga säsongsblommor).
  • Du har möjlighet att beställa en enkel “nivåbukett”, ett prisvärt alternativ för dig som vill överraska någon utan att ruinera dig
  • Du kan, förutom att skicka blommor, även skicka chokladbud

 

Florister i Sverige är en modern och flexibel blomsterförmedling på nätet. I butiken hittar du superfina buketter, krukväxter och blomsterdekorationer.

Observera att de bilder som visas i butiken är exempelbilder på hur slutresultatet kan komma att se ut. Du ger floristen rätt att byta ut vissa blommor mot andra sorter, men självklart tar hen hänsyn till både vad du har beställt och dina eventuella önskemål i fråga om färgval och stil på din blombukett. Floristen använder sin yrkesskicklighet, skaparglädje och tillgängliga säsongsblommor i aktuell blomsteraffär. Det brukar bli riktigt bra!!

NYHET: nu kan du även skicka chokladbud via Florister i Sverige. Spana in presentförpackningarna med läckra belgiska praliner och chokladstrutarna med godsaker i olika smaker:


-> Skicka choklad via Florister i Sverige

Gör någon glad  – skicka blommor och choklad!

TIPS: Söndagen den 8:e november är det dags att fira FARS DAG.
Varför inte glädja en pappaperson som står dig nära med ett
stort fång blommor eller en lyxig ask med läckra, belgiska chokladpraliner?

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Florister i Sverige.

 

Till Florister i Sverige!

PRESENTER OCH JULKLAPPAR PÅ NÄTET

Skicka direkt till mottagarens adress


 

FLER PRESENTTIPS:

Snart har vi december månad här. Överraska någon du gillar med en adventskalender fylld med choklad, lakrits, vingummin, gourmetmarshmallows, smaksatta popcorn, te eller något annat gott! Läs om Bluebox grymma adventskalendrar här:

-> Godiskalendrar – skicka direkt till mottagaren (eller till dig själv!)

 

 

Lämna ett svar

tolv + 12 =