STUDENTEN – skicka blomsterbud

Gratta studenten med ett fång blommor! 

Beställ ett blomsterbud smidigt online

 

Bra val när du ska skicka blommor med bud:

Florister i Sverige

Interflora och Euroflorist

Budavgift 99 för blomsterbud inom Sverige hos Euroflorist och Interflora

Varierande avgift hos Florister i Sverige beroende på
vilken blomsteraffär som används till ditt blomsterbud

Med reservation för ev. ändringar i utbud och villkor hos resp. blomsterförmedling

Just nu är det student- och examenstider. Känner du någon som du vill gratta på den stora dagen? Har du inte möjlighet att träffa den nybakade studenten personligen är ett blomsterbud ett smidigt presentalternativ! Blommorna anländer med bud ända hem till mottagarens dörr.

Utvalda exempelbilder på Student- och examensblommor hos ovanstående blomsterförmedlingar:

Studentbukett med sommarblommor i blått, gult och vitt. Ur Euroflorists sortiment.

Vad passar bättre till studenten än en festlig sommarbukett med blommor i blått, gult och vitt? Du hittar blommorna hos Euroflorist. Obs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt på din beställning hos Euroflorist. Gratulera till examen med ett fång sommarblommor!

->till butiken<-


Studentbukett med blommor i gult, lila och grönt. Skicka dem med ett blomsterbud från Florister i Sverige!

Låt floristen får fria händer att skapa en festlig studentbukett! Självklart med hänsyn till dina önskemål vad gäller färg och form. Bilden är ett exempel på hur slutresultatet kan komma att se ut. Variationer förekommer, beroende på säsong, tillgänglighet och floristens egen skaparglädje. Det brukar bli hur bra som helst! Buketten hittar du hos Florister i Sverige.

-> till butiken <-


Olivträd - skicka det med ett blombud från Interflora

Ett olivträd blir en superfin present till någon när och kär som tagit studenten! Trädet finns att beställa hos Interflora. Visste du förresten att världens äldsta olivträd är hela 3.000 år gammalt? Det ska enligt uppgift finnas på Kreta. Imponerande!

-> till butiken <-


Låt floristen få fria händer! Buketten på bilden heter “Floristens sommarmix”. Sommarblommor i blandade, härliga färger – så fina! Floristen använder sig av egenvalda och tillgängliga sommarblommor. Det brukar bli hur fint som helst. Obs: rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt på din beställning hos Euroflorist. Gratulera till examen med ett fång sommarblommor!

->till butiken<-


Vacker morsdagsbukett i rosa/gult, med liljor, germini, nejlikor och alstromeria och gröna blad. Blommorna hittar du i Interfloras egen webshop.

Vacker bukett i rosa och gult, med liljor, germini, nejlikor och alstromeria. Grymt tjusig! Skicka ett blomsterbud från Interflora och sprid äkta blomsterglädje ända hem till mottagarens dörr!

-> till butiken <-


->till butiken<-


Vårbukett med prärieklockor, lövkojor, alstroemeria och grönt. Från Interflora.

En härlig sommarbukett med prärieklockor, lövkojor, alstroemeria och gröna blad. Låt blommorna sprida glädje ända hem till studenten! Skicka dem med ett blomsterbud från Interflora – beställ din blomstrande gåva enkelt online.

-> till butiken <-


 

Studentpresenter/examensgåvor – skicka blommor med bud!