Skicka novemberbuketten med bud

Under ”Nyheter” hittar du förmånliga erbjudanden, tips och information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Emellanåt presenteras utvalda produkter. Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips. Hämta idéer och inspiration till presenter och julklappar! Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Gratta med Interfloras novemberbukett!

Interfloras novemberbukett med aprikosa snittamaryllis, alstroemeria, nejlikor och grönt. Skicka blommorna med ett blombud från Interflora!
Interfloras novemberbukett med aprikosa amaryllis, nejlikor, alstroemeria och grönt. Så elegant! Vill du skicka de här blommorna till någon när och kär? Beställ ett blomsterbud i Interfloras onlineshop!

 

Beställ novemberbuketten här!

Interflora erbjuder ett gigantiskt utbud av blombuketter, blomstergrupper, blomsterdekorationer, gröna krukväxter, chokladpresenter och roliga presentartiklar. Blomsterbud från Interflora kan du skicka både inom Sverige och till utlandet. Övriga presenter levereras endast inom Sverige.

Budavgift: 99 kr för blomsterbud

Med reservation för eventuella justeringar i Interfloras utbud och villkor.

Obs: spana in advents- och julblommorna:

-> skicka adventsblommor/julblommor med bud via Interflora

 

 


Fler presenttips:

-> Skicka en rolig adventskalender

-> Skicka krukväxter

-> skicka choklad, lakrits och godis

-> skicka presentartiklar

Du som spanar efter roliga presenter och julklappar, missa inte Sakligheter! En kul presentbutik med mängder av prylar och godsaker inom kategorier som heminredning, trädgård, delikatesser och godis, kök och servering, leksaker, sällskapsspel… med mera, med mera!

till Sakligheter

Beställ dina presenter enklast online