Skicka blommor fraktfritt

Blomsterbud till humana priser

10 st djupröda, röda rosor. Ur Bringblooms Fairtrade-sortiment. Skicka blommorna med ett blomsterbud - ingen fraktavgift tas ut!

Ett stort fång med djupröda, röda rosor (1o st) kommer att göra mottagaren riktigt glad! Buketten på bilden är från Bringblooms Fairtrade-sortiment. Överraska någon med ett blombud – beställ din gåva enkelt online! Obs: ingen fraktavgift tillkommer.

Ingen budavgift

Bringbloom skickar blomsterbud till de flesta orter inom följande områden: Skåne, Stockholms län, Mälardalen, Västsverige, Halland, Skaraborg, Östergötland samt områden runt Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga. Obs: det kan finnas vissa orter som ännu inte finns med i systemet. För att kolla om det går att skicka blommor via Bringbloom till “din” ort: fyll i aktuellt postnummer i sökrutan “Var levererar vi?” på Bringblooms hemsida, så får du besked om det går att sända blomsterbud till aktuell ort eller inte.

till butiken ->

Ingen fraktavgift tillkommer. Den enda avgift som tillkommer är kostnaden för ett hälsningskort. Pris 15 kr i dagsläget (med reservation för ev. prisjusteringar hos Bringbloom).

Tips: du kan välja att skicka Fairtrade-märkta rosor med bud om du vill.

Leverans möjlig helgfria vardagar, måndag – fredag. Ej leverans under helger, ej heller till utlandet i dagsläget. Se hålltider för garanterad leverans här.

 

Fördelar med Bringbloom:

  • Priserna är relativt låga jämfört med andra blomsterförmedlingar
  • Ingen extra budavgift tillkommer
  • Din blomstergåva levereras i en unik förpackning med lyxig unboxing-känsla
  • 5 dagars garanti på blommorna ingår
  • Skötselinstruktioner och blomsternäring medföljer leveransen

Bringbloom är en relativt ny aktör i Sverige inom blomsterförmedlingsbranschen. De har arbetat fram ett unikt koncept som gör att kostnaderna hålls nere betydligt. Vilket ger DIG chansen att skicka blommor till ett vettigt pris, utan att du behöver betala extra för budavgiften.

Hur är detta möjligt? Jo, Bringbloom binder alla buketter själva i sitt eget blomsterbinderi och skickar ut beställda blomsterbud direkt från sitt eget lager till mottagaren. Därmed undviks fördyrande mellanhänder i form av lokala blomsteraffärer som normalt anlitas hos andra förmedlingar. De ser också till att de transporter som krävs är så kostnadseffektiva som möjligt.

I webbutiken finns drygt 10 st olika buketter att välja mellan (ibland fler, utbudet varierar lite efter säsong). Ett mindre antal bukettvarianter gör det lättare för dig att välja produkt samtidigt som det kostar mindre för Bringbloom att hantera ett begränsat antal buketter.

Din gåva skickas i en unik förpackning som till största delen är tillverkad av återvunnet material. Den ser ut så här:

 

Tycker du om att köpa Fairtrade-märkta produkter kan du välja att skicka ett fång Fairtrade-rosor. Rosorna kommer från Kenya, ett land med ett mycket gynnsamt klimat för rosodling.

Exempel på Fairtrade-rosor hos Bringbloom:

till butiken ->

 

Fairtrade-märkta rosor (vita och rosa) tillsammans med eucalyptus. De finns att beställa hos Bringbloom.

Rosa och vita Fairtrade-rosor tillsammans med eucalyptus-stjälkar. En lyckad kombination. Skicka dem med ett blombud från Bringbloom – beställ snabbt och smidigt online!

till butiken ->

 

Blombukett med vita Fairtrade-märkta rosor och eucalyptus. Skicka dem med ett bud från Bringbloom och gör någon riktigt glad idag!

Ett fång snövita, Fairtrade-märkta rosor tillsammans med eucalyptus. Stilrent och elegant. Blombuketten ingår i Bringblooms Fairtrade-utbud.

till butiken ->

Skicka blommor fraktfritt – beställ online!