Hämta själv i butik

Beställ en blomstergåva online

Låt mottagaren hämta blommorna själv

 

Interflora har lanserat ett bra alternativ till traditionella blomsterbud: Beställ blommor online och låt mottagaren hämta sin blomstergåva själv i aktuell blomsteraffär! Din present blir fortfarande en fin överraskning, även om presentmottagaren måste ta sig besväret att ge sig iväg till en butik för att hämta sin gåva. Det är ett sätt att undvika budavgiften på ca 100 kr som tillkommer till ett traditionellt blomsterbud. Om du vet om att mottagaren bor nära aktuell blomsteraffär funkar det bra. Du vet självklart själv bäst vilket alternativ som passar just ditt gåvotillfälle bäst; ett blomsterbud som levereras hem till dörren eller en blomstergåva som kan hämtas i butik.

Observera att du inte kan välja butik själv. Interflora informerar om vilken blomsteraffär som gäller. Det brukar bli den Interflora-anslutna butik som ligger närmast mottagaradressen.

Det går också utmärkt att beställa blommor till sig själv. Spana in alla vackra blomsterarrangemang på Interfloras hemsida och välj ut din favorit! Visst är du värd ett fång vackra blommor! Blommorna kan du själv hämta i aktuell Interflora-butik. Då slipper du budavgiften.

Är du bortbjuden och vill ta med dig en florist-bunden bukett till värden? Med lite planering är ovanstående alternativ perfekt!

Så här går det till:

  1. Välj ut en blombukett, blomstergrupp eller krukväxt i Interfloras e-butik
  2. Välj alternativet ”Köp till mig själv”
  3. Välj därefter ”Hämta i butik”.
  4. Skriv in mottagarens adress (din egen eller någon annans) under ”Mottagarens uppgifter”
  5. Butiken ringer mottagaren och informerar om att blommorna finns att hämta och var
  6. Butiken informerar om när blommorna är klara för avhämtning

 

Alternativet att hämta beställda blommor i butik själv fungerar för de flesta orter i Sverige, dock inte alla. Skriv in aktuellt postnummer eller ort under ”Ange postnummer eller ort” under orderprocessen. Då ser du direkt om det är möjligt att beställa blommor för avhämtning i butik på den aktuella orten.

Om du har valt leveransalternativet ”Hämta i butik” kommer din blomstergåva att kunna hämtas vardagar efter kl. 16 och lördagar efter kl. 12.00 på det datum du skrivit in i din order. Önskar du att mottagaren (ev. du själv) ska kunna hämta beställda blommor samma dag som beställningen görs behöver Interflora din order före kl. 13.00 på vardagar och före kl. 10.00 på lördagar.

 

Beställ blommor online – hämta själv i butik!