FLOWERHOUSE

Blomsterbud från Flowerhouse

Beställ en blomstergåva direkt på nätet

Till Flowerhouse webbutik

Förmedlingsavgift:

99 kr för blomsterbud direkt hem till mottagaren,
både inom Sverige och till utlandet

En fin blombukett med 10 st vackra, rosa rosor och brudslöja. Buketten är inslagen i passande omslagspapper.

Rosor i massor. En romantisk bukett med 10 st rosa rosor och brudslöja. Levereras i fint omslagspapper för att höja presentkänslan. En bukett från Flowerhouse!

Flowerhouse startade sin onlineverksamhet år 2009. Således har denna blomsterförmedlare på nätet inte så många år på nacken, men det betyder inte alls att blomsterförsäljning var något nytt för dem när verksamheten började. Företaget ägs av Nihlstens blommor i Stockholm och Nihlstens hade redan på 1920-talet blommor i sin butik. Likt en blomsterverkstad med engagerad och skicklig personal skapades det bl a vackra begravningsblommor. I slutet av 1990-talet öppnade Nihlstens upp sin butik med blomsterförsäljning till allmänheten. Och som nämndes ovan började företaget att sälja blommor på internet år 2009, under namnet Flowerhouse.

Flowerhouse samarbetar med väl utvalda blomsterleverantörer och grossister. Deras blommor skickas till dem direkt från Holland. Således är det färska och fräscha blommor som används till blomsterbuden. Krukväxterna kommer direkt från odlare.

Till Flowerhouse webbutik

I webbshoppen hittar du ett stort utbud av blombuketter, blomsterdekorationer, krukväxter, blomsterarrangemang m m, för alla typer av tillfällen. Inför helgdagar som Jul, Påsk, Midsommar, Halloween och Alla Helgons Dag jobbar man för högtryck och laddar upp med extra många blommor, med den aktuella högtiden som tema. Flowerhouse erbjuder också blomsterarrangemang inför Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Konfirmation, Bröllop, Begravning, Dop, Examen och Studenten.

Flowerhouse har duktiga florister anknuntna till sig. Florister är en kreativ yrkesgrupp som brinner för att skapa vackra buketter och arrangemang. De blomsterbutiker som är anslutna till Flowerhouse förmedlingstjänst är måna om sitt rykte och gör allt vad de kan för att varje beställning ska bli till belåtenhet.

Hos Flowerhouse hittar du en del lite ovanliga (men mycket vackra!) arrangemang. Fantasin flödar hos de som skapar och sätter ihop alla fina blombuketter, blomsterdekorationer, krukväxter etc. De här människorna är riktiga konstnärer!

Blomsterbud från Flowerhouse levereras måndagar till lördagar, men inte på söndagar. Dock görs undantag på populära helger och högtider som råkar infalla på en söndag; Alla Hjärtans Dag och Mors Dag till exempel. Då skickas blommor ut även på söndagar!

Kundtjänsten når du under kontorstid, antingen via telefon eller mail. Du kan också använda dig av Flowerhouse chatfunktion.

Läs gärna Leveransvillkoren, där du hittar information om deadlines för beställningar med garanterad leverans en viss dag. Vi reserverar oss för eventuella förändringar vad gäller öppettider o dyl.

Blommor väcker så många känslor till liv; glädje, värme, kärlek, sympati…

Beställ ett blomsterbud från Flowerhouse och överraska en vän med en vacker blomma!

 

Skicka blommor med blomsterbud