Sorgdekorationer

Begravningsdekorationer

för leverans direkt till begravningen

Begravningsdekoration med rosa lilja högst upp, rosa rosor, rosa germini, stjärnflocka och ginst. Dekorationen finns att beställa hos Flowerhouse.

“Rosetta” är en vacker, hög sorgdekoration, med en rosa lilja högst upp, rosa rosor, rosa germini, stjärnflocka och ginst. Dekorationen finns att beställa online hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Bra val när du ska beställa sorgdekorationer:

Euroflorist och Flowerhouse

Budavgift 99 kr för blomsterbud inom Sverige hos båda


Kampanj:
om du väljer att skicka blommor via Euroflorist får du
10 % rabatt med rabattkod TDEUROFLORIST10
Gäller t o m 31/12 -19.
-> se Euroflorists utbud av begravningsblommor här!


Det finns mängder av vackra begravningsdekorationer att välja mellan hos de etablerade blomsterförmedlingarna på nätet. Eftersom budavgiften är densamma hos alla tre ovan nämnda förmedlingar, kan du i lugn och ro jämföra utbud och priser hos dem och välja ut en sorgdekoration som du tycker passar bäst för ditt speciella tillfälle.

Tänk på att det tar längre tid att arrangera och binda ihop en sorgdekoration än andra blomsterarrangemang. För att floristen ska hinna arrangera din beställning så att din krans levereras i tid är det därför bäst att beställa den minst tre dagar innan aktuell begravning. Uppgifter som behövs är den avlidnes namn, aktuell kyrka/kapell eller annan plats för begravningen samt datum, tidpunkt och ort.

Några utvalda bildexempel på sorgdekorationer från ovan nämnda blomsterförmedlingar:
(reservation: bilderna nedan är exempel på hur din begravningsdekoration kan komma att se ut.
Om aktuell blomsterhandel saknar någon viss blomsort,
kan denna komma att bytas ut mot en annan säsongsblomma.
Ambitionen är alltid att sorgdekorationen ska bli så lik
den produkt du ser på bilden som är möjligt. Det brukar bli bra!)

Sorgdekoration med kalla, flamingoblomma, krysantemum, gerbera och grönt. Den ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor.

“Vackra minnen”, en färgstark och elegant sorgdekoration med bl a kalla, flamingoblomma, krysantemum, gerbera och grönt. Dekorationen finns att beställa som blomsterbud hos Euroflorist. Begravningskort eller begravningsband i lämplig färg finns att beställa till.

Hög begravningsdekoration, med aktuell årstids säsongsblommor. Här, en höstvariant, med dahlior, panacetumgräs, hypericum, bergeniablad och grönt. Dekorationen hittar du bland Flowerhouse begravningsblommor.

“Natur” är en fantastiskt vacker sorgdekoration, med blandade säsongsblommor. Här ser du en höstvariant med dahlior, panacetumgräs, hypericum och bergeniablad. “Natur” kan du beställa året om – blomsorter varierar efter aktuell årstid. Dekorationen är formgiven av Flowerhouse florister och finns att beställa på nätet. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Rund blomsterkudde med rosor, fresia och grönt. Skicka den med ett bud från Euroflorist direkt till aktuell begravning - beställ enkelt online.

Rosa, vitt och grönt i en stämningsfull kombination. Den runda dekorationen är gjord som en kudde med rosor, fresia och grönt.  Begravningskort eller begravningsband i lämplig färg finns att beställa till. Blomsterkudden kan du skicka med blomsterbud via Euroflorist.

Rund begravningsdekoration med blommor i pastellfärger; vita rosor, rosa kvistrosor, rosa santini och grönt. Arrangemanget finns att beställa hos Flowerhouse, en väletablerad blomsterförmedling på nätet.

“Peaceful” är en stämningsfull sorgdekoration med pastellfärgade blommor. Till arrangemanget används t ex vita rosor, rosa kvistrosor, rosa santini och grönt. Du kan beställa dekorationen direkt i Flowerhouse onlinebutik, för leverans till aktuell begravning med blomsterbud. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Begravningsdekoration med germini, santini, nejlika och gröna blad. Den ingår i Euroflorists utbud av begravningsdekorationer.

Sorgdekoration i gult, ett vackert arrangemang med gula germini, santini, nejlikor och gröna blad. Sorgdekorationen finns att beställa hos Euroflorist. Begravningskort eller begravningsband i lämplig färg finns att beställa till.

Hög sorgdekoration med röda nejlikor, rosa nerine och grön pistage. Finns att beställa hos Flowerhouse.

“Art Deco”, en modern, hög begravningsdekoration, med röda nejlikor, rosa nerine och grön pistage. Arrangemanget är designat av Flowerhouse skickiga florister. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Sorgdekoration med rosa rosor och kvistrosor, rosa santini, rosa alstro och grönt. Sorgdekorationen finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse.

Den här stiliga begravningsdekorationen består av rosa rosor och kvistrosor, rosa santini, rosa alstro och grönt. Skicka den med ett blomsterbud från Flowerhouse direkt till aktuell begravning – beställ snabbt och enkelt online. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Hög begravningsdekoration från Flowerhouse, med Lila rosor, lila prärieklocka, lila limonium, grön nejlika, eucalyptus och gröna blad.

Evig längtan”, en hög begravningsdekoration med lila rosor, lila prärieklocka, lila limonium, grön nejlika, eucalyptus och gröna blad. Konstverket är designat av Flowerhouse skickliga florister. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Modern, hög sorgdekoration, med vita rosor, vita små kallor, vita nerine, videkvistar, steelgrass och grön/vit prärieklocka. Blommorna omsluts av aspidistrablad längst ner.

Modern, hög sorgdekoration, med vita rosor, vita små kallor, vita nerine, videkvistar, steelgrass och grön/vit prärieklocka. Blommorna omsluts av aspidistrablad längst ner. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till. Vill du beställa den här dekorationen? Surfa in på flowerhouse.se, så hittar du den! 

Låg, rund begravningsdekoration från Flowerhouse med rosor, dahlior, ammimajus, pioner, anthurium och grönt.

Låg, rund begravningsdekoration i vitt, rött och grönt. Den lokale floristen använder sig av tillgängliga säsongsblommor när hen binder ihop dekorationen. Här, med rosor, dahlior, ammimajus, pioner, anthurium och gröna blad. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till. Arrangemanget heter “Tack för allt du gav” och finns hos Flowerhouse.

Sorgdekoration med vita liljor och prärieklockor, aprikosa rosor och nejlkor, orange germini och gröna blad. Arrangemanget ingår i Flowerhouse stora utbud av begravningsblommor.

“Tack och farväl”, en underbar dekoration med blommor i aprikost, vitt och orange. Den höga sorgdekorationen består av vita liljor och prärieklockor, aprikosa rosor och nejlikor, orange germini och gröna blad. Skicka den med ett blomsterbud från Flowerhouse – beställ direkt på nätet. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Rund begravningsdekoration från Flowerhouse med vita rosor, gröna nejlikor, vit stjärnflocka, thlapsi, grön hypericum och gröna blad.

“Ängsro”, en fridfull rund sorgdekoration från Flowerhouse med vita rosor, gröna nejlikor, vit stjärnflocka, thlapsi, grön hypericum och gröna blad. Flowerhouse hjälper dig att leverera blommorna direkt till aktuell begravning. Begravningsband i passande färg, med din hälsning, finns att beställa till.

Det finns många fler stämningsfulla begravningsdekorationer i blomsterförmedlingarnas egna onlinebutiker. Se mer här:

Sorgdekorationer hos Euroflorist

Sorgdekorationer hos Flowerhouse

 

Fler begravningsblommor:

Begravningsbuketter
Begravningskransar
Begravningshjärtan

 

Kampanj hos Euroflorist t o m 31 december 2019:

Du får 10 % rabatt på ditt blomsterbud med rabattkod TDEUROFLORIST10.

-> till Euroflorist