Alla Hjärtans Dag – lyxiga rosboxar

Under ”Nyheter” hittar du förmånliga erbjudanden, tips och information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Emellanåt presenteras utvalda produkter. Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips. Hämta idéer och inspiration till presenter och julklappar! Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Exklusiva Alla Hjärtans-rosor

Visa din kärlek med en lyxig rosbox!

Rosbox fylld med exklusiva röda rosor - finns hos Florister i Sverige

Visa din kärlek med en exklusiv rosbox! Välj mellan olika storlekar på boxarna hos Florister i Sverige. Ett bra val för dig som vill satsa på en extra lyxig och romantisk Alla Hjärtans Dag-present!


Genom ett samarbete med företaget Royal Flora erbjuder Florister i Sverige ett antal exklusiva rosboxar, fyllda med antingen vita eller röda rosor. Rosorna kallas evighetsrosor. Rosorna håller dock inte i all evighet, vilket är lätt att tro av produktnamnet att döma. Men med rätt skötsel håller rosorna fint under flera år (upp till fyra år enligt uppgift på Royal Floras hemsida).

Du som vill skicka en extra lyxig blomstergåva till någon du håller av, beställ en rosbox hos Florister i Sverige! Välj mellan svarta och vita rosboxar i olika storlekar, var och en med olika antal röda eller vita rosor.

Observera att du inte kan kombinera rosboxarna med övrigt sortiment i butiken. En rosbox skickas som varubrev/paket till mottagarens ombud.

Fraktavgift: 59 kr

Rosboxar hos Florister i Sverige

Med reservation för eventuella justeringar i Florister i Sveriges utbud och villkor.

 

Via Florister i Sverige kan du:

-> skicka blommor med bud
-> skicka blommor utomlands
-> skicka tulpaner
-> skicka rosor
-> skicka rosboxar
-> skicka torkade blommor
-> skicka snittblommor i bunt
-> skicka krukväxter
-> skicka enkla nivåbuketter
-> skicka chokladbud
-> skicka nallebud

Beställ blomsterbud, chokladbud o. nallebud här!

 

 

SKICKA BLOMMOR, CHOKLAD OCH GOSEDJUR VIA FLORISTER I SVERIGE!

 

 


Fler presenttips:

ALLA HJÄRTANS DAG 2021

Funderar du på vad du ska ge i present på Alla Hjärtans Dag? Ett tips är att ge en prenumeration på en intressant tidning. Hos Tidningskungen hittar du tidningar inom flera branscher. Kolla in sortimentet i deras webshop!

-> ge en tidningsprenumeration i present

 

Till Tidningskungen! 

 

Skicka presenter direkt till mottagaren

Beställ din gåva enklast på nätet!